PUPS GEBOREN

1 FEBRUARI 2024

Na een hele vlotte bevalling zijn de pups van Neeltje geboren, allemaal gezond! Het nest bestaat uit 7 reuen en 4 teven, er zijn nog reutjes beschikbaar.

Pups 2 dagen oud

Neeltje is drachtig, pups verwacht eind januari 2024 uit een hele mooie combinatie

Rieks van de Oostwieke x Mijn Neeltje Augusta v.d. Flevomare

Dekdatum – 3 december 2023

De vader van het nest is Rieks van de Oostwieke

Rieks foto

14-12-2023 – Oogonderzoek (ECVO) vrij / HD A / ED vrij

De moeder van het nest is Mijn Neeltje Augusta van de Flevomare

22-03-2021 Neeltje

Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-01 om 16.40.09_b25033ad

28-12-2022 – Oogonderzoek (ECVO) vrij / HD A

26-07-2020 Neeltje kopstudieNeeltje 8 weken

Guusje keizersnee op 13 juni 2020

Bevallen van Mijn Neeltje Augusta v.d. Flevomare (Thor Feranti the Gloucester x Mijn Augusta v.d. Flevomare). Guusje droeg 2 pups en de bevalling kwam niet goed op gang. Er moest een keizersnee gedaan worden. Een reutje werd dood geboren, de placenta had los gelaten, één teefje leefde gelukkig, 244 gram. Inmiddels na 3 dagen 334 gram, de groei zit er goed in. Het bleek dat de baarmoeder er niet zo goed uitzag, dat zal de reden zijn dat er pups geresorbeerd zijn. Op de echo waren namelijk 6 tot 8 pullen te zien.

Guusje (Mijn Augusta v.d. Flevomare) bevallen op 26 september 2017

Iedere week verschijnt een filmpje van de ontwikkeling van de pups. Geniet ervan, ze zijn prachtig.

Filmpje week 2

Filmpje week 1

Guusje is op 26 september bevallen van 8 pups, helaas werden 2 pups dood geboren. Guusje heeft 1 reu en 5 teven. Ze zien er prachtig uit!

dag 2

Guusje is op 28 juli gedekt door Hannes Hay v.d. Sebastiaanshoeve. Beide zijn gezonde honden met een fantastisch karakter en daarbij mooie drenten.

Hannes Hay01

Hoofd 170821

Guusje (Mijn Augusta v.d. Flevomare)                                                                                                               Hannes Hay v.d. Sebastiaanshoeve

Foto’s van de pups van Teun x Roef

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Famke

Pups geboren op 27 september 2014

Hierboven in de galerij ziet u drie foto’s op rij van Guusje. De foto’s zijn 4 december 2014 genomen, ze is hier 9 weken oud.

Uit de combinatie Roef Bo v.d. Ruyghewaert x Mijn Cornelia v.d. Flevomare zijn op 27 september 2014 5 pups geboren, 3 reutjes (Abe. Epke en Falko) en 2 teefjes (Mijn Augusta en Sofie). Prachtig en gezond. Teun is een hele goede moeder geweest en heeft tot het laatst toe met de pups gespeeld. U kunt op de facebookpagina van Kennel v.d. Flevomare filmpjes en foto’s van de pups bekijken.

Op 24 november 2014 is als laatste Abe naar zijn nieuwe huis gegaan. De pups waren 5 keer ontwormd, op 3 november gechipt door de buitendienstmedewerker van de Raad van Beheer en op 7 november zijn de pups ingeent. Op 19 november 2014 was het nestbezoek van de Vereniging De Drentsche Patrijshond. Alle pups gezond, de reuen compleet (alle hadden 2 ingedaalde balletjes, niet onbelangrijk!), goede gebitten. Prachtige volle pups!

We hebben op facebook een besloten pagina geopend voor de pupkopers zodat we ervaringen met elkaar kunnen delen en elkaar kunnen helpen met opvoedkundige zaken.

Op zondag 22 febuari 2015 hebben we een terugkomdag en kunnen we ervaringen uitwisselen met z’n allen. Dat is weer een leuke ontmoeting.

Hieronder foto’s van de pups, ze zijn hier 6 weken oud.

Invalid Displayed Gallery

 

PUPS GEBOREN OP 13 FEBRUARI 2013

Op 16 december 2012 is Teun gedekt door Kamp. Oscar Phébe van Groevenbeek (Phébe Babien van Groevenbeek x Horus Meike van Groevenbeek), eigenaar: Mevrouw J. Broekman-Dekker. Op woensdag 13 februari zijn 8 pups geboren, drie reutjes en vijf teefjes. Alles is goed met Teun en de pups. Om de ontwikkeling van de pups te kunnen volgen heb ik een webalbum aangemaakt.

Als u interesse heeft in een pup uit deze mooie combinatie, vragen heeft die u graag beantwoord wilt hebben over het ras of over de ouderdieren, of wilt komen kennismaken met onze honden, dan kunt u me altijd bellen.

 

Famke van ’t Wijdseland x Quibus

Famke heeft op zondag 17 oktober twee pups gekregen, een reutje (490 gram) en een teefje (420 gram). Prachtige hondjes zijn het en de toekomstige bazen zijn er heel blij mee. Op het webalbum zullen regelmatig foto’s gezet worden. Famke en Quibus hebben een fantastisch karakter, het zijn typische drenten en met beide wordt gewerkt op het gebied van de jacht. Op het webalbum staan de foto’s en uitslagen van Famke en Quibus. Deze combinatie is goedgekeurd door de Vereniging “De Drentsche Patrijshond”.

 

Mijn Cornelia v.d. Flevomare x Jelle Senna van Selihof

Op dinsdag 23 maart 2010 zijn de pups geboren van Teun en Jelle. Het is een prachtig nest, bestaande uit 8 pups, 1 reu en 7 teven. De pups zijn mooi op gewicht, ze drinken goed en zijn erg tevreden. Teun heeft het heel goed gedaan en is een goede moeder. We zijn heel erg blij.

Er is een webalbum aangemaakt, met een fotomap van Jelle Senna van Selihof, van Teun en van de pups.

Terugkomdag 12 september 2010

We hebben een fantastische dag gehad. Iedereen was naar Kraggenburg gekomen. Het was goed om te zien dat de baas/hond combinatie goed geslaagd is. Men herkende veel in elkaars ervaringen voor wat betreft de eerste weken: het bijtgedrag, het trekken aan de lijn en hoe druk de pup de eerste tijd is. ’t Komt geleidelijk aan in rustiger vaarwater terecht en je kon duidelijk zien hoe iedereen genoot van zijn hond.
We hebben koffie met gebak genuttigd en iedereen heeft zijn verhaal gedaan over zijn tophond. Bert (eigenaar van Jelle) heeft laten zien hoe je een hond laat lopen aan de lijn zonder trekken. ’t Ziet er erg eenvoudig uit, maar de timing is erg belangrijk. We hebben heeriljk in het bos gewandeld, sommige hondjes hebben gezwommen, aangemoedigd door Jelle en na afloop hebben we bij ons aan de Hertenweg soep met broodjes gegeten terwijl de honden nog heerlijk geravot hebben. In april komen we weer bij elkaar, want het was zonder meer voor herhaling vatbaar! Er is een webalbum aangemaakt met foto’s en er zullen nog wel foto’s bijkomen!

Invalid Displayed Gallery

Jelle en Teun zijn allebei Drenten met een gouden karakter, lief, intelligent en attent. Jelle is in het bezit van een KNJV-B diploma. Deze combinatie voldoet aan de foknormen van en is goedgekeurd door de Vereniging de Drentsche Patrijshond.

Invalid Displayed Gallery

What do you want to do ?

New mail