Luxe vakantie voor uw hond

U wilt op vakantie of een weekendje weg en u kunt of wilt misschien uw hond niet meenemen, maar u wilt ook niet dat uw hond het tijdens uw vakantie minder heeft dan hij/zij gewend is. Opvang in een kennel is voor u dan ook absoluut geen optie.

In dat geval bieden wij uitkomst, want wij hebben plaats voor vakantieopvang van enkele honden. Wij bieden ze een prettige, vrolijke en speelse huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht samen met onze eigen honden. Uw hond kan spelen in onze grote tuin, die goed is afgesloten. Ook gaan we naar het bos en de honden kunnen heerlijk rennen en zwemmen met z’n allen. Altijd weer een feest voor zowel de honden als voor ons. Wij willen voor uw hond een vakantiethuis zijn waar hij graag de volgende keer weer naar toe wil.
Pups worden apart gehouden, spelen onder toezicht met een rustige soortgenoot en krijgen de nodige rust. Als u wilt dat er met hem/haar geoefend wordt tijdens de vakantie dan behoort dit tot de mogelijkheden.

Mijn honden zijn heel sociaal en zijn gewend met andere honden om te gaan. De voorwaarde die wij aan logeerhonden stellen is dat deze sociaal gedrag vertoont. U kunt altijd contact opnemen om te overleggen. Voordat de gast komt logeren vindt altijd een kennismakingsgesprek plaats.

Mijn ervaring met honden dateert vanaf 1975. Inmiddels ben ik gediplomeerd hondeninstructeur, heb ik diploma’s van de KK-I opleiding (Kynologische Kennis I) en van het theoretische gedeelte van de jachtcursus van de KNJV. Cursus EHBO bij honden is ook afgerond. In het voorjaar van 2017 heb ik mijn Vakbekwaamheid voor het houden van honden en katten behaald. In januari 2018 ben ik gestart met de KK2 (Kynologische Kennis II) opleiding. Maar … bovenal zijn honden mijn passie.

Wij wonen in Kraggenburg in Flevoland (Noordoostpolder), naast het Voorsterbos en vlakbij het Kuinderbos. In beide bossen is het heerlijk om te lopen met de honden. Het zijn officiële hondenlosloopgebieden waar ze ook hun energie kwijt kunnen.

Ons tarief is € 22,50 per dag per hond. Ons tarief voor dagopvang (van 8.00 tot 18.00 uur) is € 15. Buiten deze tijden geldt een tarief van € 20.

Op Kerstdagen en op 31 december en 1 januari is het niet mogelijk de hond(en) te brengen of te halen. Brengen en halen van de hond(en) gaat in overleg, wij hanteren hiervoor geen vaste tijden.

Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen of de website bezoeken, www.flevodog.nl.

Telefoonnummer: 06-30489391

Vriendelijke groet,
Marjan de Raad

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 32156499

overzicht tuin
ot en eva kuinderbos
zwemmen
in het bos
in het water
labradoodles bij huis
kuinderbos bezoek yvonne
in de berm.jpg
honden bij het water